Scooter-Service Noord

Verkoop

Verkoop

Nieuwe scooters

Officieel HORWIN dealer

We zijn ervan overtuigd dat elektrische mobiliteit de toekomst is. Innovaties, kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal.

Bij HORWIN bundelen we het beste van twee werelden: Nergens anders zijn de eisen en normen voor producten zo hoog als in Europa. Nergens zijn de technologische ontwikkelingen op het gebied van e-mobiliteit zo ver gevorderd als in China. Het logische gevolg: De voertuigen van Horwin worden ontworpen en geproduceerd in China. Het Europese verkoopcentrum is gevestigd in Oostenrijk, dat ook sterk betrokken is bij voertuigontwikkeling.

Bij HORWIN ontwerpen we de voertuigen speciaal voor klanten in Europa.

De focus ligt op grotere carrosserieën met hogere bestuurdersgewichten voor de anatomisch grotere Europeanen. Ook op het gebied van materiaalkwaliteit, comfort, design, veiligheid en betrouwbaarheid hanteren wij de hoogste normen. Tot slot geven hightech en praktische innovaties, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, het typische HORWIN-stempel op de voertuigen.

Horwin is al meer dan 10 jaar aktief in meer dan 15 landen in europa.

Comfort en design ontmoeten high-tech en veiligheid

Kom nu de moderne elektrische scooters van Horwin scooters bekijken in onze showroom
en laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kop koffie.

Officieel Momo dealer

Nu de exclusieve Momo scooters te zien in onze showroom in diverse kleuren !
Origineel Italiaans design.
Voorzien van 4-takt Euro-5 INJECTIE motor voor een laag brandstofverbruik en schoner voor het milieu. De injectiemotor heeft een zeer efficiënte verbranding, waardoor de motor veel rustiger loopt.
Omdat wij niet alleen de scooters verkopen, maar ook onderhouden en repareren, weten wij als geen ander waar een goede scooter aan moet voldoen.
Zoek niet naar de goedkoopste scooter op internet, maar kijk ook naar de kwaliteit en de onderdelen die worden gebruikt.
De scooters zijn voorzien van 2 jaar volledig garantie.
Momo scooters worden afgemonteerd in Nederland en bij ons gecontroleerd en rijklaar gemaakt.
Kom nu de moderne kleuren van Momo scooters bekijken in onze showroom
en laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kop koffie.

Officieel KIQ dealer

Nu ook bij ons de KIQ E-STEP !

KIQ is een nieuw merk voor elektrische steppen op de markt. KIQ ontdekte dat een van de problemen met de kickscooters op de markt is dat de batterij ingebouwd is. KIQ heeft een e-step ontwikkeld met uitneembare batterij, waardoor je deze niet per se naar binnen hoeft te brengen of de trap op hoeft te slepen om op te laden. De LG-batterij zorgt voor een betrouwbare rit. Het heeft een bereik van maximaal 15 km op een enkele lading, wat meer dan genoeg is voor het grootste deel van ons dagelijkse woon-werkverkeer.

KIQ ontwierp de nieuwe kick-scooter met het oog op betrouwbaarheid en duurzaamheid.

KIQ heeft drie rijmodi om zich aan elke situatie aan te passen en een topsnelheid tot 25 km/u (15,5 mph). De KIQ is gemakkelijk draagbaar en altijd klaar voor gebruik met zijn eenstaps-vouwsysteem. Het duurzame 3D gesmede frame, lekvrije banden en weersbestendigheid maken de KIQ de perfecte keuze.

Gebruik uw KIQ e-step op eigen terrein, zoals: grote fabrieksterreinen en bedrijfshallen, uw eigen erf, de camping, winkelcentrum,  in het buitenland, enz.

In tegenstelling tot de meeste landen in Europa, is op dit moment het gebruik op de openbare weg in Nederland nog niet toegestaan. Wij verwachten dat in de toekomst (2023?) de wet zal worden gewijzigd.

Kom nu de KIQ e-step bewonderen in onze showroom of bestel online !

Wij verkopen ook scooters van andere merken:

Vespa – Piaggio – Sym

 

Contact

Industrieweg 1A

9781AC  Bedum

050 – 20 44 88 6

info@scooterservicenoord.nl

Horwin dealer
Horwin dealer
MoMo scooters dealer