Scooter-Service Noord

Verkoop

Verkoop

Nieuwe scooters

De scooterwinkel uit bedum nu officieel Momo dealer!

Nu de exclusieve Momo scooters te zien in onze showroom in diverse kleuren !
Als scooterwinkel in Bedum, zijn wij blij met het dealerschap van Momo scooters.
Origineel Italiaans design.
Voorzien van 4-takt Euro-5 INJECTIE motor voor een laag brandstofverbruik en schoner voor het milieu. De injectiemotor heeft een zeer efficiënte verbranding, waardoor de motor veel rustiger loopt.
Omdat wij niet alleen de scooters verkopen, maar ook onderhouden en repareren, weten wij als geen ander waar een goede scooter aan moet voldoen.
Zoek niet naar de goedkoopste scooter op internet, maar kijk ook naar de kwaliteit en de onderdelen die worden gebruikt.
De scooters zijn voorzien van 2 jaar volledig garantie.
Momo scooters worden afgemonteerd in Nederland en bij ons gecontroleerd en rijklaar gemaakt.
Als scooterwinkel in Bedum, zijn wij blij met het dealerschap van Momo scooters.
Kom nu de moderne kleuren van Momo scooters bekijken in onze showroom
en laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kop koffie.

Sym scooters

De nummer 1 verkochte scooter van Nederland is ook bij ons verkrijgbaar.  Sym scooters zijn al meer dan 60 jaar een begrip en worden geproduceerd door Sanyang Motorgroep in Taiwan.

Met de nieuwste Euro 5 motor, met electronische injectie, voldoen deze scooters aan de nieuwste milieu-eisen. Of je nu een sportief model zoekt, een clasic design of een city model, je vind bij Sym steeds het geschikte model.

Betrouwbaarheid is een van de sterke punten van Sym. Daarom geven wij 2 jaar fabrieksgarantie op onze nieuwe Sym scooters. 

Kijk nu in onze webshop en bekijk alle modellen en uitvoeringen. 

Monasso electrische scooter

Trek stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten zet je de bluetooth speaker aan, voor je het weet ben je aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit. 

Niet alleen bewust op de weg, maar ook bewust in de portemonnee. Alledaagse sluipkosten behoren met de Monasso e-scooter tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze tramritten, tankbonnetjes: je mag ze allemaal doorstrepen. Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot wel 800 euro per 10.000 km.

Standaard voorzien van: Alarm, LED verlichting, cruise control en 2 jaar garantie op motor & accu.

De Monasso Grace is nu te zien in onze showroom. Wat dacht u van een proefrit? Ervaar zelf het rijden op een Monasso electrische scooter.

Wij verkopen ook scooters van andere merken: 

Vespa – Piaggio – Peugeot – Aima

Contact

Industrieweg 1A

9781AC  Bedum

050 – 20 44 88 6

info@scooterservicenoord.nl

Momo scooters
Monasso elektrische scooter

Sym